VIDEOCHAT


Chantal Studio Videochat Ploiesti

Videochatul este un mod de comunicare online cu ajutorul unei camere video, deci este o activitate pe care cu totii am facut-o la un moment dat, fie prin intermediul skype, facetime, whatsapp etc. Partea interesanta a acestei activitati este ca poti castiga bani frumosi din asta. Astfel a aparut Chantal Studio care usureaza practicarea acestei comunicari online.

Chantal Studio este un studio de videochat din Ploiesti elegant si original in care atmosfera este una calda si primitoare. Castigurile in videochat pot ajunge la sume foarte mari de bani, raportandu-ne la nivelul salariilor din Romania, dar acest lucru depinde foarte mult de implicarea fiecarui model de videochat in parte. Conteaza foarte mult cat timp aloci activitatii de videochat. Asadar, programul este flexibil si iti poti organiza timpul in functie de nevoile tale personale.

Conteaza foarte mult aspectul fizic, dar, desigur carisma si personalitatea au un rol important in activitatea de videochat. Pentru acest job este foarte important si cunoasterea unor limbi straini sau cel putin a limbii engleze, accesul din Romania fiind restrictionat. Tot mai multe fete aleg sa practice acest job si reusesc sa devina independente financiar datorita castigurilor mari din videochat.

Acest job in videochat ofera sansa aceasta de castiguri mari si intr-un timp relativ scurt. Pana la urma, nu asta ne dorim cu totii, sa castigam cat mai bine, facand ceea ce ne place si intr-un timp foarte scurt?!

Videochatul poate insemna pentru tine o multime de lucruri grozave: bani, independenta, libertate, posibilitatea de a face planuri de viitor. Insa te poti bucura de toate aceste beneficii cu o singura conditie: incepe sa faci videochat astazi o colaborare alaturi de CHANTAL Studio!

CASTIGURI VIDEOCHAT


Cati bani se castiga din videochat ?

In primul rand videochatul este cunoscut pentru castigurile financiare care pot fi atinse. Modelele Chantal castiga in acest moment intre 2.000$ - 9.000$ la perioada ceea ce inseamna un castig care nu poate fi atins in majoritatea job-urilor din Romania. La inceput (primele 2 luni) castigurile modelelor noastre sunt in general intre 500-2.000$ insa exista si exceptii, mai ales ca in acest domeniu TOTUL DEPINDE IN PRIMUL RAND DE TINE !!!

Esti ambitioasa si dornica de progres? Alege CHANTAL Studio, echipa care iti va ghida pasii catre succes! Fii sigura ca toate eforturile tale vor fi rasplatite pe masura in echipa noastra! Oferim procent avantajos, progresiv, premii si bonusuri consistente periodic, sedinte foto si video tematice. Alatura-te echipei noastre!


Contactati-ne


adresa Adresa: Str. Arh. Ion Mincu nr.8 Ploiesti

telefon Telefon: 0770 779 971
email Email: office@chantal-studio.ro
facebook Facebook: ChantalStudio

MODEL VIDEOCHAT


0770 779 971 - Studio Videochat Ploiesti

Echipa CHANTAL Studio pune la dispozitia modelelor de videochat un training profesionist, sprijin si formare in videochat pentru a ajunge la castiguri de top in industrie. Ne pasa de imaginea ta, te vom indruma catre o lume glam in care tu sa-ti pui in evidenta toate atuurile. Vei lucra intr-un mediu relaxant, modern, perfect echipat in care sa te dezvolti si sa ai castigurile pe care le meriti.

CHANTAL Studio este echipat cu tehnologie de ultima generatie, tocmai pentru a-ti pune in valoare potentialul la cele mai inalte standarde. Camere indiviuale foarte spatioase intr-o locatie centrala aproape de orice mijloc de transport si alte facilitati. Sistemul de iluminare este foarte bine pus la punct pentru a reda o imagine clara.

Timpul tau petrecut online va fi cat mai bine valorificat, astfel incat randamentul sa fie optim! Actiunile fiecarui model difera in functie de preferinte si limitele fiecaruia, nu exista standarde impuse din acest punct de vedere! Pentru modelele care se orienteaza catre sesiunile bazate pe comunicare, este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel mediu\avansat si o cultura generala care sa permita conversarea pe aproape orice tema! In prezent este unul dintre cele mai avantajoase job-uri, complet legal, in care modelele isi pot folosi aspectul fizic dar si creativitatea!

CHANTAL Studio este locul perfect pentru tine! Sustinem persoanele ambitioase, cu simtul raspunderii, care isi depasesc conditia pentru a-si atinge telul! Fii sigura ca in echipa noastra vei progresa financiar si vei avea resursele necesare sa-ti indeplinesti visul! Iti oferim informatii de specialitate si oportunitatea de a-ti crea propriul stil in fata camerei!

Totul este posibil cand ai alaturi
o echipa de profesionisti


Call Now ButtonSuna acum!
Open chat