CHANTAL STUDIO


Studio Videochat Ploiesti

Am gandit acest studio de videochat in Ploiesti din dorinta de a oferi un studio de videochat premium, tocmai de aceea credem ca nu vom dezamagi asteptarile celor ce ne trec pragul! Avem toate informatiile si mijloacele necesare pentru a te ghida si de a te forma in activitatea ta online!

Studioul CHANTAL are o echipa tanara, ambitioasa si creativa, intotdeauna pregatita sa ofere cele mai bune servicii, pornind de la un training profesional, styling, make-up, dezvoltare limbaj verbal si non verbal, abilitati de comunicare. Locatia ultracentrala, proaspat amenajata luxos, este foarte accesibila, indiferent de mijlocul de transport pe care il preferi.

Pozitia strategica in orasul Ploiesti am ales-o tocmai pentru a face viata mai usoara modelelor noastre. Gasesti in apropiere orice ai nevoie iar accesul tau zilnic la noi este extrem de usor! In interiorul studioului vei gasi camere special amenajate, camere spatioase dar individuale, in care modelele noastre sa se simta cat mai confortabil. Zona de relaxare in care vei petrece pauzele te va face sa te simti ca acasa, iar echipa noastra iti va sta la dispozitie zilnic.

ANGAJARI VIDEOCHAT PLOIESTI

0770 779 971 - Totul este posibil cand ai alaturi o echipa de profesionisti

Esti in locul potrivit daca nu ai mai facut niciodata videochat dar si daca ai experienta in acest domeniu. Noi te vom invata tot ceea ce trebuie sa faci, mai mult decat atat vei avea suportul nostru non stop! Dupa crearea conturilor, iti vom pune la dispozitie un ghid ce cuprinde toate sfaturile si regulile actualizate pe care noi le-am invatat in aceasta activitate, pe care le-am testat chiar noi si care le-au ajutat pe modelele cu care colaboram sa-si dubleze sau chiar sa-si tripleze veniturile.

Atunci cand lucrezi cu CHANTAL Studio, poti fi 100% sigura ca esti pe deplin protejata. Avem grija ca imaginea ta sa ramana impecabila si nimeni sa nu afle adevarata ta identitate. Te incurajam mereu sa faci mai multi bani. Te sustinem cu sfaturi si bonusuri de performanta pentru a-ti mari castigurile. Stim ca poti mai mult si vrem sa-ti dovedesti si tie asta.

Daca vei deveni model de videochat la CHANTAL Studio, iti garantam un venit lunar incepand de la 2.000$. In plus, pe langa comisionul standard de 50%, Chantal Studio te va surprinde cu cadouri constante, bonusuri lunare si vacante oferite de noi in locuri exotice. Cu Chantal Studio iti poti implini toate visurile. Vino in echipa noastra!

Videochatul poate fi calea ta spre succes. Vino sa ne vizitezi la studio si sa incepem impreuna cariera ta de model de videochat. Primul pas spre succes incepe cu CHANTAL Studio, nu ezita sa ne contactezi! Te asteptam!

CE ITI OFERIM


0770 779 971 - Studio Videochat Ploiesti
Independenta financiara

Scopul principal al unui astfel de job este acela de a-ti oferi venituri substantiale, deci independenta financiara. Stim ca in ofertele de angajare a tuturor studiourilor de videochat se regaseste aceasta mentiune, insa noi putem demonstra veniturile lunare de peste 5.000$ pe luna.

Comisioane semnificative

Comisionul unui viitor model care va colabora cu studioul nostru de videochat este de 50% si creste progresiv in functie de incasarile tale lunare.

Salariu garantat

Se ofera un salariu garantat de 3.000 ron lunar.

Camere individuale

Nu va exista aceea presiune pe care o regasesti intr-un alt studio de videochat la care trebuie sa iti anunti programul de lucru si zilele libere pentru saptamana urmatoare sau pentru toata perioada fiind obligata sa le respecti, pentru ca noi oferim camere individuale spatioase modelelor noastre. Acestea au un design modern si dispun de ceea ce este necesar pentru a fi un model de videochat de succes.

Training profesional

Vei beneficia de ajutorul unui trainer personal (de sex feminin) profesionist, atent la nevoile tale si la personalitatea ta. Oferim make up si hair style si fotograful nostru profesionist iti va face fotografii si videoclipuri pentru profilul tau online.

Premii si bonusuri substantiale

Apreciem fidelitatea si de aceea o premiem, toate modelel noastre beneficiaza de bonusuri si castiguri lunare in plus, oferim concursuri periodice astfel incat toata lumea castiga la noi in studio. Urmareste pagina noastra de facebook pentru mai multe detalii - fb: ChantalStudio

Totul este posibil cand ai alaturi
o echipa de profesionisti


Call Now ButtonSuna acum!
Open chat