ANGAJARI VIDEOCHAT


0770 779 971 - Chantal Studio Videochat Ploiesti

Angajare ca model videochat in Ploiesti

Prima conditie de angajare in studioul de videochat Chantal este dorinta de a castiga multi bani, de a lucra intr-un mediu placut si prietenos, de a face videochat profesionist intr-un studio de videochat modern si primitor.

Modelele de videochat au peste 18 ani.

Cunoasterea limbi engleze la nivel conversational constituie un avantaj.

Seriozitate la program.

Abilitati de comunicare.

Videochatul poate fi calea ta spre succes. Vino sa ne vizitezi la studio si sa incepem cariera ta de model de videochat. Primul pas spre succes este alaturi de Chantal Studio.

Modelul de videochat Chantal Studio are un venit lunar incepand de la 2.000$. In plus, pe langa comisionul standard, Chantal Studio te va surprinde cu premii surpriza si bonusuri in fiecare luna. Alaturi de Chantal Studio iti poti implini visurile.

Te asteptam!

CHANTAL STUDIO


Studio Videochat Ploiesti

Tot mai multe tinere aleg sa practice acest job si reusesc sa devina independente financiar datorita castigurilor mari. In acest domeniu, clar se castiga mai multi bani decat intr-o multinationala. Alegerea unui job in videochat depinde foarte mult de mentalitatea fiecarei persoane, unii oameni sunt mai deschisi altii au prejudecati, insa fiecare are dreptul sa aleaga ce este mai bine pentru el.

Trainingul studioului de videochat Chantal ofera sprijin si formare in domeniu pentru a ajunge la castiguri de top in videochat. Imaginea ta este foarte importanta, te vom indruma catre o lume in care tu sa-ti pui in evidenta toate atuurile. Vei lucra intr-un mediu prietenos, modern, echipat tehnic in care sa te dezvolti.

Studioul Chantal este echipat cu tehnologie de ultima generatie. Camerele de lucru sunt foarte spatioase situate intr-o locatie centrala aproape de orice mijloc de transport si alte facilitati din oras. Sistemul de iluminare este foarte bine pus la punct pentru a reda o imagine clara.

PREMII VIDEOCHAT


0770 779 971 - Studio videochat Ploiesti

Una dintre cele mai puternice avantaje ale studioului de videochat Chantal sunt bonusurile, astfel poti ajunge si la 70% comision, in functie de veniturile pe care le realizezi.
Toate premiile si bonusurile acordate modelelor de videochat, se cumuleaza si se acorda impreuna cu premiile concursurilor organizate de studioul nostru de videochat din Ploiesti.


 

Bonus de angajare de 100$

Primesti garantat un bonus de angajare in studioul de videochat de 100$.

Bonus de performanta

Primesti bonus de performanta pe tura, in functie de orele lucrate si incasarile lunare.

Bonus Week-end

Modelul de videochat care lucreaza in toate week-end-urile unei luni primeste un bonus de 300$.

City Break alaturi de Chantal la Paris

Poti sa te bucuri impreuna cu Chantal in orasul iubiri - Paris. Oferim un city break pentru toate modelele la un an de cand lucreaza in studioul Chantal.

Contactati-ne


adresa Adresa: Str. Arh. Ion Mincu nr.8 Ploiesti

telefon Telefon: 0770 779 971
email Email: office@chantal-studio.ro
facebook Facebook: ChantalStudio

Totul este posibil cand ai alaturi
o echipa de profesionisti


Call Now ButtonSuna acum!
Open chat